+385 (0)1 485 4441
Appeal o hit tretmanu Coolsculpting
Appeal o hit tretmanu Coolsculpting 24. lipnja, 2019.

Na kojem principu se izvodi, koliko je siguran i trajan ovaj tretman?

CoolSculpting jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Stručnjaci koji su proizveli uređaj razvili su jedinstvenu tehnologiju koja doslovno smrzava i ubija masne stanice. Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću te kad ga CoolSculpting smrzne vaše tijelo će izbaciti mrtve stanice u roku 2 do 6 mjeseci.

Tretman CoolSculptingom je nekirurški bezbolni postupak hlađenja masnih stanica. Manji dio pacijenata ovisno o osjetljivosti može imati prolazne otekline, crvenilo, osjećaj utrnulosti...

Nakon tretmana CoolSculptingom možete odmah nastaviti sa svojim aktivnostima i gledati kako se s vremenom stanjuje onaj 'uporni šlauf' na trbuhu.

Koje su cijene?

Broj ciklusa, odnosno područja i tretmana po području ovisi i o individualnoj procjeni liječnika, razlikuje se od osobe do sobe i njenog stanja te se potrebe određuju nakon konzultacija s pacijentom.

Cijena po ciklusu, odnosno području je 4.000 kuna i uglavnom je dovoljan samo jedan tretman. Naravno, odabirom više područja te plaćanjem unaprijed cijena je povoljnija.

Kome je prvenstveno namijenjen ovaj tretman?

CoolSculpting je namijenjen muškarcima i ženama sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim životom. Namijenjen je osobama blizu idealne težine, ali koji na nekom od devet ciljanih područja od npr. podbratka do trbuha imaju vidljive masne naslage koje često ne uspijevaju ukloniti niti vježbanjem niti dijetama.

Postupak CoolSculptingom izvodi se na devet ciklusa vidljivih masnih naslaga na područjima: podbratka, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama.

Appeal o hit tretmanu Coolsculpting
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka