+385 (0)1 485 4441
Dr. Nikola Milojević za Buro247 o korekciji podočnjaka filerima 31. siječnja, 2022.

Malo je reći da su estetska i anti-aging medicina uvijek u žiži zanimanja, a kada je nešto toliko popularno, neupitno se pojavljuje mnoštvo informacija, što pouzdanih što neprovjerenih. Sve je teže odvojiti bitno od nebitnog, odvojiti suštinu od praznog hypea. Koliko god ovi tretmani bili "lakši" od klasične kirurgije, njih i dalje ne treba uzimati olako. Stručnost, iskustvo i znanje, kao i prepoznavanje potreba pacijenata, jedini su pravi zlatni standard. Doktor je taj koji postiže rezultat, ne materijal ili aparat, i ono što odgovara jednoj osobi ne mora nužno odgovarati onoj pored nje.

Zato smo pozvali i razgovarali s jednim od najvećih regionalnih stručnjaka u oblasti estetske medicine, vlasnika Poliklinike Milojević u Zagrebu i predsjednika TAMCongress-a u Dubrovniku Dr Nikolu Milojevića.

Čitav tekst pročitajte na linku: Korekcija podočnjaka hijaluronskim filerima: Dr Nikola Milojević odgovorio nam je na sva pitanja

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka