+385 (0)1 485 4441
Estetica.hr: Što hrvatski estetski loiječnici i psihologinja misle o zabrani filera i botoksa maloljetnicima?
Estetica.hr: Što hrvatski estetski loiječnici i psihologinja misle o zabrani filera i botoksa maloljetnicima? 19. listopada, 2021.

"Smatram da je ispravno zabraniti botoks maloljetnicima - jer kao i kod nas, i u Engleskoj ima mnogo ilegalnih salona i nadriliječnika, a ova zabrana teži zaštititi barem maloljetne osobe. Osobno nikad nisam aplicirao botoks nekom mlađem od 18 godina. Ipak, potpuna zakonska zabrana povlači i drugo pitanje. Botoks se koristi i u pedijatriji, kod djece s distrofijama, spazmima u mišićima, kao i za liječenje migrena koje nisu vezane za dob te ih mogu imati i maloljetnici. Uz prave indikacije, aplicirao bih botoks osobi iznad 16 godina, uz pristanak roditelja. Tako da mogu reći - zabranu bi podržao jer štitimo djecu i mlade od ‘kauboja’ na tržištu, no istovremeno bih dopustio korištenje uz dozvolu roditelja i opravdan medicinski razlog", ističe dr. Milojević.

Izvor: ESTETICA.hr https://estetica.hr/sto-hrvatski-estetski-lijecnici-i-psihologinja-misle-o-zabrani-filera-i-botoxa-maloljetnicima/

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka