+385 (0)1 485 4441
Gloria i Večernji list - Tarik Filipović o licu bez podbratka!
Gloria i Večernji list - Tarik Filipović o licu bez podbratka! 30. rujna, 2021.

Gloria na naslovnici donosi priču o popularnom glumcu Tariku Filipoviću kako se riješio problema koji ga je mučio od 17. godine:

Glumac i voditelj od 17. godine pati zbog jastučića ispod brade, kojih se pokušavao riješiti raznim tretmanima, vježbanjem i mršavljenjem, a na pragu pedesete napokon je uspio i to masno tkivo otopio - zamrzavanjem. Do premijere nove monodrame planira još zategnuti ‘višak’ kože.

Popularni kazališni, filmski i televizijski projekti nisu jedini razlog zbog kojeg je Tarik Filipović (49) dobio status zvijezde. Pažnju je oduvijek privlačio i izgledom. Prvi je poznati muškarac u Hrvatskoj koji je postao zaštitno lice proizvoda za njegu i stiliziranje kose, nakon toga je pokrenuo trend nošenja naočala neobičnih oblika i boja, a sada je otišao i korak dalje te javno priznao da odlazi na estetske tretmane. Neinvazivne, doduše, ali kad se uzme u obzir činjenica da se mnoge žene i muškarci srame reći da su išta radili na sebi, njegova objava da je upravo u procesu uklanjanja podbratka izazvala je golemu pozornost.

Inboks na društvenim mrežama zatrpan mu je pitanjima "što” i "kako”, obraćaju mu se i na ulici, a njegova videa na TikToku o tretmanu smrzavanja masnih jastučića na vratu imaju više od 100 tisuća pregleda. Zagrebački glumac i TV voditelj kaže da se s tim estetskim problemom bori od 17. godine, da je razlog genetika te da je u postupak eliminacije krenuo zato što je sam tako odlučio, a ne pod pritiskom okoline.

Čitavu ispovijest Tarika Filipovića pročitajte na portalu Gloria.hr

Vijest o estetskim zahvatim popularnog glumca i voditelja prenio je i večernji list.

Tekst na vecernji.hr pročitajte ovdje.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen