+385 (0)1 485 4441
Otkrijte EMSCULPT, tretman za konturiranje tijela koji koristi i Kim Kardashian 06. prosinca, 2022.

Tretman za konturiranje tijela slovi za trenutačno najbolji na tržištu isprobale su brojne celebrity dame poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cassie, Megan Fox, Olivije Culpo i drugih koje se ubrajaju u zadovoljne korisnice tretmana uređajem Emsculpt. O čemu je zapravo riječ? Uređaj za oblikovanje tijela jedna je od najbolje čuvanih tajni Hollywooda koji je postavio "zlatni standard" za sve ostale uređaje, a čiji su rezultati potkrijepljeni desecima kliničkih studija.

Tretman Emsculpt aparatom djeluje u dva smjera - prvi je da eliminira masne stanice u tijelu, a drugi je da pomaže u izgradnji mišića, a samim time i oblikovanjem tijela. Tijekom 30-minutnog neinvazivnog tretmana mišići su aktivirani kao da ste "odradili" oko 20 tisuća trbušnjaka, no djelovanje je pojačano i činjenicom da se eliminiraju masne stanice tkiva, što je samo trbušnjacima nemoguće postići. Dovoljna su samo četiri tretmana da biste izgledali kao da šest mjeseci redovito vježbate i pravilno se hranite.

Tijekom tretmana volumen mišića povećava se za 23 posto, pri čemu se 16 posto odnosi na hipertrofiju, odnosno povećanje samog mišića, a 7 posto na hiperplaziju, odnosno nastanak novih mišićnih stanica. Osim što djeluje na području abdomena, na kojem će učvrstiti mišiće te smanjiti obujam struka, tretman se može koristiti i za zatezanje stražnjice, što je posebno teško postići vježbanjem. Upravo je zato ovaj uređaj proglašavaju najboljim na tržištu jer djeluje tako da vrlo učinkovito ubrzava rezultate koji se postižu vježbanjem, pa tako u kratkom roku svatko može doći do svojeg idealnog tijela.

Emsculpt će djelovati tako da će inducirati kontrakcije mišića, stimulirati duboke strukture mišića, a rezultati neće biti samo estetske prirode, već funkcionalni jer će uređaj zaista izgraditi mišiće i time osnažiti core i tijelo. Uz trbuh i stražnjicu, tretirati se mogu i ruke te prednji dio nogu.

Više možete pročitati na poveznicama:
Magme: Otkrijte EMSCULPT, tretman za konturiranje tijela koji koristi i Kim Kardashian
Estetica: EMSCULPT - Jedini tretman koji "bilda" mišiće i oblikuje tijelo poput vježbanja stigao u Hrvatsku!

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka