+385 (0)1 485 4441
Dr. Ognjen Zrinšćak

Biografija prim. dr. Ognjena Zrinšćaka

Ognjen Zrinšćak rođen je u Zagrebu gdje pohađao osnovnu i srednju školu. Završio je Medicinski fakultet u Zagrebu, staž je odradio u Klinici za traumatologiju, a od 2003. godine započinje specijalizaciju iz oftalmologije u KBC Sestre milosrdnice. Od 2008. godine radi na Klinici za očne bolesti KBC Sestre milosrdnice, na Odjelu za okuloplastičnu kirurgiju i kirurgiju orbite.

Na klinici se bavi problemima kirurgije vjeđa i orbite, suzo-nosnog sustava oka, ali i bolestima mrežnice te neurooftalmologijom. Subspecijalizaciju iz kirurgije vjeđa i orbite završava 2017. Dodatnu subspecijalizaciju ostvaruje 2019. godine iz polja neurooftalmologije.

Ponajprije ga zanima rekonstrukcija vjeđa, kirurgija suzo-nosnog sustava oka, kirurški zahvati na vjeđama kao i zahvati koštane dekompresije u liječenju bolesti oka kod bolesti štitnjače. Redovita dodatna edukacija stalni je dio njegova posla, a usto aktivno sudjeluje na međunarodnim kongresima iz polja oftalmologije, okuloplastične i rekonstruktivne kirurgije. Educirao se i u specijaliziranim klinikama u Münchenu, Mainzu, Frankfurtu, Manchesteru i Beču, te na brojnim edukacijskim tečajevima u Beču, Schrunsu, Berlinu, Barceloni, Leipzigu, Münchenu, Amsterdamu.

Kao član tima Klinike za očne bolesti KBC-a Sestre milosrdnice, jedan od organizatora i predavača Tečaja plastične i rekonstruktivne kirurgije adneksa oka koji se organizira svake godine. Bavi se i znanstvenim te edukacijskim radom, objavio je brojne znanstvene radove i poglavlja u knjigama. Pohađa Poslijediplomski doktorski studij na Stomatološkom fakultetu i radi doktorska disertacija.

Od kirurških zahvata, kaže, najviše voli vraćanje prirodnog izgleda te funkcije periokularnog područja, s naglaskom na vjeđe, bez obzira je li riječ o starenju, ozljedama ili tumorskim procesima.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka