+385 (0)1 485 4441
Bore između nosa i usta

Bore između nosa i usta

Bore koje se pojavljuju između kuta nosnica i kuta usta poznate su i kao nazolabijalne bore. One su često prvi znak starenja lica i obično se počinju pojavljivati u tridesetim i četrdesetim godinama života.

Kad smo mladi, lica nam imaju pune obraze zahvaljujući strukturi zvanoj malarni masni sloj. No, kako starimo, naše lice se opušta zbog gubitka masnog tkiva i atrofije tog dijela lica, a koža obraza spušta se preko nazolabijalne crte. Rezultat je da lice izgleda umorno i istrošeno. Repetitivni osmijesi i izrazi lica tijekom života također mogu produbiti ove bore.

Poliklinika Milojević jedan je od vodećih centara za tretman bora između nosa i usta, kao i upalih obraza, s tisućama uspješno izvedenih slučajeva i zadovoljnim pacijentima tijekom više od deset godina. Koristeći naše posebno osmišljene tehnike i kombinacije tretmana pomoću dermalnih filera, naš su naporan rad prepoznali i pacijenti i tisak. Časopis Tatler mnogo nas godina za redom uvrštava na popis najboljih estetskih liječnika u Ujedinjenom Kraljevstvu za tretmane dermalnim filerima.

Za bore između usta i nosa pružamo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka