+385 (0)1 485 4441
Bore oko usana

Bore oko usana

Bore oko usana ili marionetne bore izraziti su nabori između nosa i uglova usana, te uglova usana i brade. Ponekad nalikuju na crte na licu lutke trbuhozborca, od čega je došao naziv 'marionetne'.

Pojavi marionetnih bora oko usana pridonosi niz elemenata, između ostalog loša prehrana, genetika, starenje, pušenje i uvjeti u okolišu. Drugi čimbenici mogu biti neprekidno pućenje usana, sušenje kože koje uzrokuje gubitak elastičnosti i čvrstoće kože, zatim trajna izloženost suncu i pušenje. Genetika također igra ključni dio, a stres i anksioznost mogu marionetne bore oko usana učiniti izraženijima.

Za sprečavanje marionetnih bora preporučuje se svakodnevno korištenje kvalitetne kreme za sunčanje. Izbjegavanje sunca, nošenje sunčanih naočala kako bi se izbjeglo mrštenje, te redovito korištenje ovlaživača kože da se osigura njezina hidratacija, također može pomoći u prevenciji.

Kreme za bore oko usana

Poliklinika Milojević nudi širok izbor vrhunske medicinske kozmetike i krema za bore oko usana. Izaberite kreme za bore serume i druge medicinske pripravke svjetski poznatih brendova:
Jane Iredale make up
SkinCeuticals
ZO Skin Health by Zein Obagi
Biologique Recherche

Tretman marionetnih bora i opuštenih nabora obraza ispod usta jedan je od čuvenih tretmana s potpisom Dr. Nikole Milojevića u Poliklinici Milojević. To je jedan od naša 3 jedinstvena "wow-tretmana" s odličnim rezultatima.

Za marionetne bore nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen