+385 (0)1 485 4441
Bore smijeha

Bore smijeha

Bore smijeha su bore koje se stvaraju oko očiju i usta. Medicinski stručnjaci često ih zovu nazolabijalnim borama.

Razvoj bora smijeha dolazi s godinama stalno ponavljanog stezanja mišića. Mišići koji leže ispod kože uporno guraju kožu da se savija, što u nju usijeca bore.

Kako starimo, koža postaje podložnija usijecanju bora. Ona gubi elastičnost i volumen tkiva i počinje se odvajati od mišića. Kombinacija tih čimbenika uzrokuje da se koža objesi i da joj oporavak od svakodnevnih oštećenja postaje sve teži.

Da bi se izbjeglo stvaranje bora smijeha, ključno je usvojiti dobru hranjivu prehranu, piti mnogo vode, slijediti kvalitetnu rutinu njege lica i izbjegavati čestu izloženost suncu.

Dr. Nikolu Milojevića mnogi su britanski mediji prozvali kraljem botoxa i on je često na vrhu popisa liječnika koje za tretmane botoxom i dermalnim filerima preporučuju časopisi i novine kao što su Tatler, Grazia i The Daily Mail, što ga čini vodećim autoritetom u liječenju bora oko očiju i nazolabijalnih bora.

Za bore smijeha pružamo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka