+385 (0)1 485 4441
Marionetne bore

Marionetne bore

Marionetne bore izraziti su nabori između nosa i uglova usta, te uglova usta i brade. Ponekad nalikuju na crte na licu lutke trbuhozborca, od čega je došao naziv 'marionetne'. Poznate su još i kao nazolabijalne bore.

Pojavi marionetnih bora pridonosi niz elemenata, između ostalog loša prehrana, genetika, starenje, pušenje i uvjeti u okolišu. Drugi čimbenici mogu biti neprekidno pućenje usana, sušenje kože koje uzrokuje gubitak elastičnosti i čvrstoće kože, zatim trajna izloženost suncu i pušenje. Genetika također igra ključni dio, a stres i anksioznost mogu marionetne bore učiniti izraženijima.

Za sprečavanje marionetnih bora preporučuje se svakodnevno korištenje kvalitetne kreme za sunčanje. Izbjegavanje sunca, nošenje sunčanih naočala kako bi se izbjeglo mrštenje, te redovito korištenje ovlaživača kože da se osigura njezina hidratacija, također može pomoći u prevenciji.

Tretman marionetnih bora i opuštenih nabora obraza ispod usta jedan je od čuvenih tretmana s potpisom Dr. Nikole Milojevića u Poliklinici Milojević. To je jedan od naša 3 jedinstvena "wow-tretmana" s odličnim rezultatima.

Za marionetne bore nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka