+385 (0)1 485 4441
Milia

Milia

Milijska je cista sitna, tvrda bijela točka koju često nalazimo na obrazima i nosu. Milijske se ciste često nalaze u skupinama i u tom se slučaju, nazivaju milia.

Milia nastaje kad tjelesni keratin ostane zarobljen ispod površine kože. Keratin je bjelančevina koja se nalazi u tkivu kože, kose i noktiju.

Milia je stanje koje se može naći na ljudima svih životnih dobi i oba spola, najčešće se, međutim, nalazi na novorođenim bebama. Novorođenčad ju obično ima na kapcima i obrazima.

Za milijske ciste pružamo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka