+385 (0)1 485 4441
Ožiljci

Ožiljci

Ožiljci se formiraju kako bi zamijenili normalno kožno tkivo nakon neke ozljede i prirodni su dio procesa ozdravljenja. U početku je ožiljak crvene boje, a veličina mu ovisi o veličini ozljede. Tijekom vremena, ožiljci poprimaju bijelu boju i srebrnasti površinski sjaj.

Tkivo ožiljka sastoji se od kolagena, iste bjelančevine koja sačinjava i tkivo koje se zamjenjuje, no konfiguracija njegovih vlakana je drukčija. Umjesto upletenih vlakana kakva se nalaze u normalnom tkivu, kolagen u tkivu ožiljka poprečno je povezan i vlakna su orijentirana u jednom smjeru. Znojne žlijezde i folikuli dlaka koji su postojali u koži u tkivu ožiljka više se ne razviju i ne vraćaju se.

Za ožiljke nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka