+385 (0)1 485 4441
Pušačke bore

Pušačke bore

Pušačke bore uspravne su bore u području oko usta. Uzrokovane su velikim brojem faktora, uključujući genetiku, životnu dob i pušenje. Međutim, riziku dobivanja tih bora nisu izloženi samo pušači. Bilo koja navika tj. radnja koja se često ponavlja, a tjera usne na pućenje može dovesti do bora na gornjoj usnici. To uključuje žvakanje gume, zviždanje i pijenje iz boce. Nakon nekog se vremena crveni rub usnice iskrivi i mogu se razviti bore.

Izraženost tih bora ovisi o veličini usana i debljini kože. Što je koža deblja to je vjerojatnost da ćete dobiti pušačke bore manja. To je razlog zbog kojeg od ovog problema žene pate više nego muškarci.

Za pušačke bore nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka