+385 (0)1 485 4441
Baby Botox

Baby botox

Prošlo je vrijeme ukočenog i "zamrznutog" lica, znanog kao izbotoksirani izgled. Posljednji trendovi su se priklonili prirodnijem izgledu te je naša poliklinika, pod stručnim vodstvom dr. Milojevića razvila vlastite metode i iznimno uspješan baby botox tretman - kojim se postižu odlični rezultati s prirodnijim učinkom.

Baby injekcije za bore, prijePrije
Baby injekcije za bore, poslijePoslije
Baby Botox, prijePrije
Baby Botox, poslijePoslije
Baby Botox, prijePrije
Baby Botox, poslijePoslije
Prije
Poslije

Što je zapravo baby botox? Termin potječe iz SAD-a, a nastao je kada se filmski režiser Martin Scorsese žalio na "zamrznuti" izraz lica svojih glumica, koje zbog ukočesti mišića više nisu mogle uvjerljivo odglumiti uloge. Mnoge od njih počele su tražiti tretmane botoxa koji im neće smetati za mimiku lica, pružiti im prirodniji izgled, te nestati kad im zatreba prirodan izgled za sljedeću ulogu.

Prije 1Prije
Poslije 1Poslije
Prije 2Prije
Poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Baby botox tretmani sadrže minimalne doze botoxa aplicirane na uobičajena područja. Rezultati su vrlo slični kao kod normalnog doziranja, ali ipak omogućavaju veću pokretljivost lica, a i vijek trajanja je ipak malo manji. Pacijent bi trebao ponoviti tretman nakon 2 mjeseca. No, kao i kad je riječ o uobičajenom doziranju, s redovitim tretmanima baby botoxom rezultati se vide i duže.

Baby Botox, prijePrije
Baby Botox, poslijePoslije
Prije
Poslije

Baby botox jednostavno pruža pacijentu mogućnost izbora. Ako pacijent ipak želi uobičajenu dozu botoxa, dr. Milojević će zahvaljujući jedinstvenoj tehnici postići vrlo učinkovit i dugotrajan, a istovremeno prirodan, rezultat bez "zamrznutog" izgleda. Dok će se za baby botox odlučiti oni pacijenti koji žele da im učinak botoxa kraće traje i oni pacijenti koji žele male promjene sa što prirodnijim izgledom.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka