+385 (0)1 485 4441
Lasersko uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka (Fast Diode)

GP Fast - najučinkovitiji diodni laser za bezbolno uklanjanje dlaka

Lasersko uklanjanje dlaka ili kako ga često zovu IPL (iako je to samo jedna od ranijih tehnologija uklanjanja dlaka) najučinkovitija je metoda za trajno uklanjanje dlačica.

Nove tehnologije iznimno su važne u području estetske medicine, jer inovacije pacijentima pružaju kvalitetnije rezultate u kraćem vremenu. Izuzetno smo ponosni što naša Poliklinika prva u Hrvatskoj pruža bezbolne tretmane najnaprednijim GP Fast Diode i Alexandrite laserima. Ove dvije napredne tehnologije pružaju nam priliku da uklonimo više različitih vrsta dlačica (tanje, deblje, tamnije, svijetlije...), a uz to sada je moguće tretmane provoditi čak i tjekom ljetnih mjeseci. GP Fast diodni laser postavio je nove standarde za uklanjanje dlačica bez boli i u pokretnom načinu rada.

Tvrtka General Project (od kuda dolazi i naš Med Contour Multipower), s 25 godišnjim iskustvom, razvila je inovativnu tehnologiju za uklanjanje dlaka: diodni laser, s dva aplikatora: 808 nm valne duljine što omogućuje da laserske zrake prodiru u dubinu, u dermis, a zatim se apsorbira melanin; i ručni aplikator 760 nm valne duljine za lakše i posve bezbolno tretiranje tamne kože ili pak tankih i svijetlih dlaka.

Siguran, učinkovit, bezbolan i jednostavan za upotrebu, GP FAST diodni laser 808 je najjednostavnije rješenje za lasersko uklanjanje dlaka.

GP FAST diodni laser je inovativni uređaj za sigurno i brzo uklanjanje svih vrsta neželjenih dlaka. Sustav je izgrađen od visoko kvalitetnih komponenti da bi bio optimalnih performansi i trajan.

Slika - Fast Diode

Prednosti GP FAST diodnog lasera:

 • Siguran i učinkovit način za uklanjanje dlaka bez boli.
 • Iznimno kratko vrijeme trajanja uklanjanja dlaka laserom.
 • Instaliran sustav za hlađenje - vrlo ugodan tretman.
 • Ima 2 aplikatora za sve tipove kože, uključujući i svjetlije i tanje dlake.
 • Ima dvije valne dužine lasera i unaprijed određene programe za individualno prilagođeni tretman i za što bolji rezultat.
 • Radom u pokretu (in motion), bez gela, osiguran je doista brz način rada, koji je zbog ugrađenog sustava hlađenja posve bezbolan i bez neželjenih posljedica na koži.
 • Pogodan za sve tipove kože.
 • Uređaj je pogodan da se tretmani rade i ljeti i na tamnoj koži.
 • Nema oporavka nakon tretmana ni crvenila kože.
 • Programi se određuje unaprijed, prema fototipu.
 • Zaslon integriran na aplikatoru omogućuje kontinuirano praćenje izvođenja tretmana i jednostavan odabir parametara.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka