+385 (0)1 485 4441
Medicinski dermaroller - Dermastamp

Medicinski dermaroller

Pomlađivanje kože i uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje manjih i većih bora lica i dekoltea, obnavljanje kože oštećene suncem, starenjem, ožiljcima od akni i strijama nikada nije bilo lakše zahvaljujući inovativnom i nagrađivanom nekirurškom tretmanu - terapiji Medicinskim dermarollerom®.

Terapija Medicinskim dermarollerom® provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.

Kako djeluje terapija Medicinskim dermarollerom®?

Suštinska razlika između Medicinskog dermarollera i ostalih metoda za poboljšanje izgleda i stanja kože je u tome da ne djeluje ablativno - ne uništava tkivo i ne zadaje gotovo nikakvu traumu. Uobičajene metode poput CO2 lasera, frakcijskog lasera, peelinga, dermoabrazije djeluju po principu "skidanja" sloja kože, a toga kod terapije Medicinskim dermarollerom nema.

Primjena Medicinskog dermarollera® u medicinskoj literaturi naziva se i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (< 3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva: liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Mikro igle liječnici primjenjuju od 2005. godine, a klinička istraživanja, svjedočanstva pacijenata i slikovni materijal potvrđuju djelotvornost terapije Medicinskim dermarollerom.

Njemačka kvaliteta, djelotvornost i sigurnost proizvoda

Terapiju Medicinskim dermarollerom® isključivo provodi educirano osoblje u autoriziranim ordinacijama i klinikama. Medicinski dermaroller® je valjak s mikro iglama koje mogu biti različitih duljina, dok valjak može biti različite debljine, a odabir će ovisiti o terapeutskom cilju. Svi naši aparati imaju najfinije mikro igle od nehrđajućeg čelika. Trenutno smo u svijetu vodeći proizvođač na tom području, a svi naši proizvodi izrađuju se prema najvišim standardima, (međunarodna norma o kvaliteti i rizicima za medicinske proizvode ISO 13485), te imaju oznaku europske sukladnosti, CE.

Originalni Medicinski dermaroller® izrađen je prema najvišim standardima njemačke medicinske tehnologije, s garancijom kvalitete i sigurnosti proizvoda. Ne prihvaćajte kopije i zamjenske proizvode - terapiju Medicinskim dermarollerom® smije isključivo provoditi educirano osoblje koristeći originalni proizvod u autoriziranim ordinacijama i klinikama.

Tijek terapije Medicinskim dermarollerom®

Prilikom terapije Medicinskim dermarollerom® mikro igle će otvoriti tisuće sitnih kanalića u koži, koji će se neposredno zatim zatvoriti omogućujući koži da se brzo oporavi. Educirano osoblje će najmanje 20 minuta prije samog tretmana na vašu kožu nanijeti lokalni anestetik u vidu kreme koji će tretman učiniti ugodnim. Sama terapija obično traje 20-30 minuta.

Nakon terapije Medicinskim dermarollerom® vaše tijelo će prirodnim putem obnavljati kožu i to u njenim dubljim slojevima. Stvara se novi kolagen i nove stanice te se povećava prokrvljenost kože. Obično je potrebno i do 6 tjedana da se pojave vidljivi znaci regeneracije, a proces će se nastaviti i sljedećih mjeseci, dajući vam dugotrajno poboljšanje izgleda kože. Za optimalne rezultate preporučuje se učiniti 3 tretmana s razmacima od 6 tjedana, no kod težih ožiljaka od akni, vaš dermatolog može preporučiti i do 5 tretmana. Neposredno nakon terapije Medicinskim dermarollerom® možete izgledati kao da imate manje opekline od sunca, a koža može biti topla i zategnutija nego obično, no to će nestati 1 do 2 sata nakon tretmana, a crvenilo će se već sljedeći dan potpuno povući. Sljedećih 48 sati nakon tretmana koristite mlaku vodu za njegu lica, te pazite da su vam ruke čiste ako dirate lice, a make up možete nanijeti već 6 ili 12 sati nakon tretmana. Ako izlazite na danje svjetlo svakako se preporučuje nanošenje kreme s visokim zaštitnim faktorom i to tijekom 2 tjedna nakon terapije, čak i ako je zima i nema sunca. Nekoliko dana nakon tretmana može se pojaviti i osjećaj suhoće kože koji će vremenom nestati.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka