+385 (0)1 485 4441
Vaser Lipo

Vaser Lipo

Ponosni smo što Vam prvi u Hrvatskoj predstavljamo Vaser Lipo, revolucionarni zahvat ultrazvučne liposukcije! Riječ je o najmodernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, koja je brzo postala zlatni standard oblikovanja tijela u zemljama poput Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati, koji često ostavljaju neravnine i uključuju dugotrajan oporavak. Vaser se koristi ultrazvučnim valovima kako bi ciljano razbio masne naslage, uz istovremeno očuvanje bitnog tkiva. Ova 'liposelektivnost' znači da poput pametnog lopova ulazimo u tijelo, nježno vadimo iz njega mast, a sve drugo ostavljamo netaknutim. Ultrazvučni valovi Vaser Lipa posebno su dizajnirani da rasprsnu samo masne stanice pa ih tako pretvaramo u finu tekućinu, koju vrlo jednostavno vadimo iz tijela, sukcijom.

Vaser lipo - sl. 1, prijePrije
Vaser lipo - sl. 1, poslijePoslije
Vaser lipo - sl. 2, prijePrije
Vaser lipo - sl. 2, poslijePoslije
Prije
Poslije

Budući da je mast nakon tretiranja ultrazvukom toliko mekana, moguće je vrlo precizno oblikovati mišiće na trbuhu i rukama, oblikovati stražnjicu, pa i cijelo tijelo. Ova tehnologija je čudesna; sada i bez teretane možemo postići savršeno oblikovano tijelo bez neravnina, uz brz oporavak. Zato je Vaser Lipo nemoguće uspoređivati s ostalim metodama liposukcije, jer je to naprosto nova kategorija minimalno invazivnog oblikovanja tijela. Kod drugih metoda, neravnine su česte (to znamo, jer ih često popravljamo!), a oporavak puno dulji. Kod Vasera je normalno da pacijent npr. ima operaciju bedara u petak i da je na poslu već u ponedjeljak. Kod drugih vrsta liposukcije oporavak može potrajati i dulje od 2 tjedna.

Vaser lipo - sl. 3, prijePrije
Vaser lipo - sl. 3, poslijePoslije
Vaser lipo - sl. 4, prijePrije
Vaser lipo - sl. 4, poslijePoslije
Vaser lipo - sl. 5, prijePrije
Vaser lipo - sl. 5, poslijePoslije
Vaser lipo - sl. 6, prijePrije
Vaser lipo - sl. 6, poslijePoslije
Prije
Poslije

Važno je istaknuti da Vaser vrlo učinkovito zateže kožu pa se ne morate bojati viška kože nakon liposukcije.

Područja na kojima možemo napraviti liposukciju i koje možemo oblikovati uključuju: podbradak, ruke, trbuh, leđa, bedra i unutarnje natkoljenice. S Vaserom su sada moguće i male, precizne korekcije poput onih oko koljena i gležnjeva.

Vaser lipo - sl. 7, prijePrije
Vaser lipo - sl. 7, poslijePoslije
Vaser lipo - sl. 8, prijePrije
Vaser lipo - sl. 8, poslijePoslije
Prije
Poslije

Što se događa tijekom Vaser Lipo tretmana?

Prvo se željeno područje ispuni medicinskom solnom otopinom, koja pomaže anestezirati tretirano područje te suziti krvne žile kako bi se smanjio gubitak krvi i reducirala pojava masnica. Zatim sitna sonda ciljano šalje zvučne valove koji razbijaju isključivo masne ćelije, čuvajući strukturu preostalog bitnog tkiva. Naposljetku se rastopljene masne naslage odstranjuju iz tijela blagom sukcijom, kojoj je cilj sačuvati okolna tkiva i smanjiti mogućnost njihova oštećenja.

Vaser Lipo osmišljen je za zdrave pacijente koji su frustrirani otporom određenoga dijela tijela prema dijetama i redovitom vježbanju, a žele što brže i bezbolnije rješenje.

Pacijenti koji tvrde da nikada nisu ni pomišljali na tradicionalnu liposukciju sada nalaze novu mogućnost uz pomoć Vaser Lipo tehnologije, koja na blag način i bez neravnina oblikuje Vaše tijelo.

Vaš doktor Vam uz Vaser Lipo tehnologiju može pomoći pri odluci i odabiru područja koje želite preoblikovati, predvidjeti željeni rezultat i osigurati brz oporavak.

Vaser lipo - prije 1Prije
Vaser lipo - poslije 1Poslije
Vaser lipo - prije 2Prije
Vaser lipo - poslije 2Poslije
Vaser lipo - prije 4Prije
Vaser lipo - poslije 4Poslije
Vaser lipo - prije 5Prije
Vaser lipo - poslije 5Poslije
Vaser lipo prijePrije
Vaser Lipo poslijePoslije
Prije
Poslije

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka